30 dec 2010

headshots


29 dec 2010

13 dec 2010

hot lindsey wixson

she has such a different look! 


10 dec 2010

4SKINS, goodbye smell!


what it is? 
a new slip, developed by australian Gilbert Huynh, captures the scent of farts and prevents other people suffer from it. the pants for men of the brand 4SKINS are treated with nanotechnology, to prevent the odors to get through the fabric. the secret behind the underwear is the technology "neutralize", which was developed by Nano-Tex. the technique is applied to each filament so that the action of the substance does not disappear after a while. in addition, this means that your skin can still breathe. "while this stops disturbing odors, it doesn’t help when you try to conceal filthy noises," said the inventor Gilbert Huynh. expect to pay around 20 euros a slip, you can order them here .

why it’s cool?
metrosexual, this is a man who exhibits feminine traits, spends a great attention to his clothes, takes care of his hair, and will use in some cases cosmetics. especially since these men are increasingly concerned with care, they will also be ashamed for farts, especially when they smell dirty. with this product you can hide conceal these disturbing odors and therefore i think they would like this product. why i think this is a cool invention, men can lose their gas but we as women do not have to suffer from the dirty smell. this could be "the best of both worlds".


#cool man

9 dec 2010

flowerbomb

later when I'm grown up, I only want these trees in my garden, they are so beautiful and romantic!





7 dec 2010

rings rings rings

my latest obsession! rings. here some very cool expamles.






5 dec 2010

lifestyle week


day two: Exciting day in the city of Dordt! 
Zoals bijna altijd was de lifestyle week weer lekker geheim gehouden en wisten we helemaal niet wat ons te doen stond deze week. het enige wat we te horen hadden gekregen was het groepje waarmee we die dag iets moesten doen, en de dat we om half 10 op het station van Dordrecht moesten zijn. hier moesten we een foto maken als bewijs. nadat deze door John ontvangen was kregen wij onze opdracht toegestuurd via email. de opdracht bleek te zijn dat we een dagje uit moesten verzinnen in Dordrecht voor de groep die de volgende dag naar Dordrecht moesten. al gelijk was ik erg enthousiast hierover en zin om aan de slag te gaan!
 het eerste wat we deden was een wifi spot zoeken en op internet zoeken naar leuke hot spots van Dordrecht. al snel vonden we de grote kerk van Dordrecht waarbij je na een hoop trappen lopen een heel mooi uitzicht over Dordrecht te zien was. helaas toen we bij de kerk aankwamen bleek deze dicht te zijn en konden we dit helaas niet als opdracht gebruiken. ook was een ruilactie iets wat al heel snel bij ons opkwam en graag wouden gebruiken als een opdracht. we zijn daarna bij een leuk cafétje binnen gelopen eigenlijk om alleen even op te warmen. toen we vertelde dat we een dagje uit in Dordrecht aan het verzinnen waren kwamen ze al snel met een paar leuke voorstellen. zij begonnen over het sinterklaashuis wat ons gelijk al een heel leuk idee leek, hier kun je een kijkje nemen in het “huis” van sinterklaas en leuke kleine activiteitjes ondernemen zoals taaitaaikoekjes versieren en je poetsdiploma behalen. ook gaven hun ons de hint om naar het VVV kantoor te gaan voor een plattegrond en wat extra informatie over het sinterklaashuis.  bij de VVV kantoor aan gekomen bleek daar in de kelder een geocaching schat verborgen te zijn. onder het VVV kantoor is een hele mooie kluizen ruimte en daar was deze schat verstopt. na al deze leuke dingen gevonden te hebben zijn we in het VVV even gebleven om onze speurtocht in gang te zetten. als thema hadden we verzonnen: ontdek het kind in jou. en dit is onze opdracht geworden:

Dit is het thema van deze dag:  ‘Ontdek het kind in jou’ 
Goedemorgen allemaal!
Welkom in het gezellig Dordrecht.

Jullie dag begint bij het VVV kantoor en hier is jullie eerste opdracht te vinden.

Opdracht 1:
in het gebouw vind je een "geocaching" schat (zie uitleg plaatselijk computer). deze kun je vinden in de kelder waar een tal van kluizen te vinden zijn. open kluisje 551 en haal eruit wat er in ligt. het volgende kluisje waar iets in ligt kun je vinden door de volgende soms op te lossen: 1125 - 704 x 3 - 800 + 165 = ? (maak van beide kluizen een foto) het voorwerp dat hier in ligt moet je meenemen voor je volgende opdracht. kijk op de achterkant van het product dat je gevonden hebt in kluisje 551. ga naar nr. 3 op de kaart. (de bieb). aangekomen bij nr. 3 ga je naar binnen. op de kinderafdeling zoek je naar twee sinterklaas flyers (zie foto). achter een van deze flyers vind je de volgende opdracht.


 Opdracht2:
de opdracht op het geschreven briefje staat vermeld is het volgende:
Ruilen - het product dat je gekregen hebt bij de eerste opdracht ga je nu ruiken. ruil het product twee keer voor een ander product. doe dit in twee verschillende cafés. maak van de ruilacties foto’s, dus een foto van je eigen product en twee van het geruilde product. hierna ruil je eindproduct voor eten in een willekeurig eettentje of café. uiteraard maak je ook een foto van het eindproduct. maak ook van de twee cafés een foto en twitter deze!

Opdracht 3:
De plaats waar deze opdracht plaatsvind staat ook vermeld op het briefje van de bieb. wanneer op opdracht 2 uitgevoerd hebt ga je naar nr. 18 op de kaart. dit is "het hof" (waar op huisnummer 12 op dit moment het huis van sinterklaas te vinden is). vraag hier naar annelies zij heeft de volgende opdracht voor jullie klaarliggen. hier lopen ze een route door het huis van sinterklaas waar diverse opdrachtjes uitgevoerd dienen te worden zoals het halen van een poestdiploma, taaitaai versieren, cadeaus verpakken en een dansje doen. ook moet de groep hier een gedicht maken van max 10 regels en dit aan sinterklaas voorlezen. 
let op: tussen kwart over 12 en kwart over 1 kun je hier niet terecht!

vvv kantoor dordrecht
sinterklaashuis

Wat is aansluiting op thema ‘durven’ en doelgroep?
Het thema van de dag is “vind het kind in jou”. Deze hele dag staat in het teken van je grenzen verleggen, je openstellen en het ervaren vanuit een kinds perspectief.

Waarom is dit een memorabele dag?
Het is van belang dat de groep ervaart hoe het is om weer kind te zijn, zonder volwassen problemen en de stress die dat met zich meebrengt.

Waarom hebben we voor bepaalde onderdelen gekozen?
 De Schatkamer: kinderen zijn dol op avontuur. Je weet niet wat je te wachten staat en dat brengt bepaalde verwachtingen met zich mee die op deze plek zeker waar worden gemaakt.
De bibliotheek: door deze opdracht in de bibliotheek plaats te laten vinden, wordt de bibliotheek toegankelijker in de zin van een zoektocht naar een volgende opdracht.
Het Sinterklaashuis: nu 5 december nadert, vinden kinderen het Sinterklaasfeest erg leuk en spannend. Hier beleef je zonder twijfel weer het kind in jou. Als adolescent sta je niet meer bewust stil bij het Sinterklaasfeest. Deze plaatselijke activiteit zullen je herinneringen weer opbloeien.

Wat willen we bereiken bij de doelgroep?
Dat ze zich inleven en openstellen om het kind in zichzelf terug te vinden. Hier staat out-of-the-box denken centraal. 

Waarom is het onderdeel spannend en heeft het te maken met durven?
Doordat je mensen moet aanspreken buiten je eigen omgeving en omdat de dag niet geregisseerd is. Je moet je overgeven aan het onbekende. Dit zie je ook terug in onze opdrachten, aangezien geen volledig beeld wordt geschept.


day three: Utrecht, opzoek naar het verloren voertuig.
ook deze dag wisten we totaal niet wat we te wachten stonden. om 10 uur hadden we op centraal station van Utrecht afgesproken. al wel was er een “gerucht” dat een groep een durf actie in een seksshop had bedacht, en ik hoopte dat wij deze niet zoude krijgen. al snel kregen we een reactie john met de opdracht. het was een speurtocht. als eerste moesten we naar de dept store in het centrum toe waar iets voor ons lag. daar aangekomen bleek er een briefje achter zijn gelaten, met hier op dat we verder moesten naar de hifi store en we die dag opzoek gingen naar het verloren voertuig, aangezien wij utrecht niet kende hadden we geen idee wat dat kon zijn. de medewerksters van de dept waren wel heel enthousiast over de opdracht die de groep had verzonnen en noemde hem grappig. wat bij mij wel een beetje spanning opriep van wat wij dan in godsnaam moesten gaan doen. bij de hifi store aangekomen was het eerst erg onduidelijk of er wel een opdracht voor ons was daar. de eigenaar van de winkel bleek er niets van af te weten en stuurde ons dus weer weg. na wat doorvragen aan de groep die de opdracht had verzonnen bleek er een briefje voor ons in de kast te liggen van de winkel die we uiteindelijk toch wisten te bemachtigden. op dit briefje stond dat we op straat een optreden moesten gaan doen en hiermee geld moesten gaan bemachtigen. met dit geld moesten we folie gaan kopen voor de volgende opdracht. ook stond er op dat we naar revange moesten gaan en als tip stond er gifgroen. als eerste waren we niet echt blij met de opdrachten. niemand stond er echt op te wachten om op straat een dansje te gaan doen, dat is best lef hebben! helaas moest dit wel echt omdat we er een filmpje van moesten maken. om het voor ons wat minder erg te maken hebben we aan een paar straat muzikanten gevraagd of wanneer hun muziek maakte wij er achter een dansje mochten doen. zodat de aandacht niet alleen naar ons gericht was. helaas waren er niet veel mensen die er geld voor over hadden dus zijn we maar verder gegaan opzoek naar de winkel. aangezien niemand van ons bekend was in utrecht moesten we aan mensen gaan vragen wat nou eigenlijk revange was en waar het ook zat. het bleek weer helemaal terug bij het station te zitten, en wij waren natuurlijk net aan de andere kant van het centrum. eindelijk bij de winkelen aangekomen bleek het een soort van gadgets winkel te zijn met allerlei leuke hippe hebben dingentjes. ook hier bleek weer een briefje te liggen voor ons. hierop stond helaas alleen dat we op zoek moesten naar het designers café. dit was eerlijk gezegd een behoorlijke tegenvaller. het designers café bleek weer helemaal aan de andere kant te zitten, en eerlijk gezegd hadden we nog niet echt iets spannends gedaan. toen we weer terug waren aan de andere kant van utrecht centrum bij het designers café lag daar weer een briefje voor ons. op dit briefje stond dat in utrecht een ufo op een gebouw stond en dat dat het verloren voertuig was waar we naar op zoek moesten. ook stond er op dat we van de folie die we gekocht hadden alien mutsjes moesten maken en hiermee door de stad moesten lopen en bij de ufo een foto moesten maken. toen we aan de medewerkster vroegen waar deze ufo zich bevond vertelde ze ons dat deze ergens in de buurt van het centraal station was. dit maakte ons al helemaal niet vrolijk omdat we dus op die manier utrecht een paar x op en neer zijn gelopen voor niets. ook waren we nogal onderkoelt geraakt en zijn we eerst wat gaan drinken in een leuk cafétje. toen we lekker aan een warme koffie en chocomel zaten kregen we ook tussen door een extra opdracht van john door gemailt. hierin stond dat we de hoogte in moesten en van dat mooie uitzicht een foto moesten sturen terug naar john. een van mijn groepsgenootjes, Lucia, wist dat je boven bij de v&d een heel mooi uitzicht over utrecht hebt en zijn toen die kant maar opgelopen aangezien dit bij het station was, eenmaal op het dak van de v&d waar een super mooi uitzicht was zagen we ook de ufo! helaas omdat de zon zo fel was konden we er geen fatsoenlijke foto van maken. vanaf het dak zagen we wel dat het moeilijk was om bij de ufo zelf te komen omdat deze dus op het dak van een erg hoog gebouw staat. dus namen we genoegen met alleen de foto van het dak van de v&d. over het algemeen was het een leuke dag, maar eerlijk gezegd kwam dit meer omdat ik een leuk groepje had dan dat we zulke spannend dingen moesten doen. we zijn wel op een aantal leuke locaties in utrecht geweest met leuke winkels maar dat was het ook wel. het was vooral veel leuke en weinig uitvoeren, dit was erg jammer. 

dept store
hifi studio
uitzicht utrecht vanaf dak v&d
ufo utrecht
alien hoedje
jackass actie.

4 dec 2010

awesome abbey